PER DIRECT ORTHODONTIE-ASSISTENT(E) GEZOCHT

Het betreft een vacature voor 3 of meer werkdagen. De orthodontie assistente verricht gedelegeerde behandelingen bij patiënten in onze moderne orthodontie praktijk. Als orthodontie assistente werk je zorgvuldig en nauwkeurig, ben je communicatief vaardig en weet je patiënten op hun gemak te stellen. Je kunt goed functioneren binnen een team maar kan ook goed zelfstandig werkzaamheden uitvoeren.

WIJ VRAGEN 
• Ervaring in de orthodontie en/of afgeronde opleiding tot tandartsassistente (met de mogelijkheid om intern verder opgeleid te worden)
• Nauwkeurigheid, leergierigheid, flexibiliteit en stressbestendigheid;
• Een teamspeler met een proactieve patiënt gerichte werkhouding;
• Een assistente die prioriteiten kan stellen;
• Sterke communicatieve en empathische vaardigheden en goede representatie;

WIJ BIEDEN
Een afwisselende, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid binnen een gezellig en betrokken team in een moderne praktijk. Salaris zal, afhankelijk van CV en ervaring, worden vastgesteld binnen de kaders van de Arbeidsvoorwaardenregeling 2021 van de KNMT. Daarnaast is er een pensioenregeling. Verder is er voldoende gelegenheid voor persoonlijke ontwikkeling en bijscholing. Onze praktijk bestaat al meer dan 25 jaar en bestaat uit een leuk team van assistentes, balie medewerkers en 3 orthodontisten. In onze praktijk werken we met de nieuwste technieken en behandelmethodes. Orthodontie Amersfoort staat bekend om haar deskundigheid met een resultaatgerichte aanpak met veel persoonlijke aandacht.

SOLLICITATIES
Sollicitaties, bestaande uit een motivatiebrief en een CV met foto, voor uiterlijk 8 november, kunnen worden gestuurd naar de praktijkmanager: anita@orthodontie-amersfoort.nl.