Nieuws

Een overzicht van ons nieuws met betrekking tot het vakgebied en de praktijk en openstaande vacatures

Nieuws

Een overzicht van ons nieuws met betrekking tot het vakgebied en de praktijk en openstaande vacatures

Nieuws & vacatures

Update Corona maatregelen

Update Corona maatregelen Uitsluitend patiënten zonder COVID-19 symptomen worden toegelaten en behandeld in onze praktijk. Wij blijven de richtlijnen voor uw en onze veiligheid opvolgen. Alle maatregelen zijn erop gericht om zo min mogelijk mensen tegelijk in de praktijk te ontvangen en zo de 1,5 m afstand zoveel mogelijk te kunnen waarborgen. Kom zoveel mogelijk…

Lees verder

Zomervakantie bij Orthodontie Amersfoort

Zomervakantie bij Orthodontie Amersfoort Maandag 17 augustus zijn we vanaf 8.15 uur weer telefonisch bereikbaar. Op onze website staan adviezen bij pijnklachten of losse slotjes. Tevens is er een tool om uw volgende afspraak op te zoeken. We wensen u een fijne zomervakantie en blijf gezond!

Lees verder

Corona: update en laatste ontwikkelingen

Vriendelijk verzoek: draag een mondkapje in de praktijk
Maximaal 1 begeleider mee per patiënt!

Op advies van onze beroepsvereniging geven wij vanwege het coronavirus uit voorzorg geen handen meer bij bezoek aan de praktijk.

Mocht u koorts hebben – kortademig zijn – ademhalingsproblemen hebben – hoesten én bent u in gebieden geweest waar het Coronavirus heerst, wilt u dit dan telefonisch aan ons melden? Uw afspraak kan dan helaas niet doorgaan in onze praktijk.

Lees verder

Scannen in plaats van happen

Bij Orthodontie Amersfoort is het mogelijk om het gebit te scannen. Heel eenvoudig wordt er met behulp van een mondscanner een driedimensionaal beeld gemaakt van uw gebit.

Lees verder