Het team

Maak kennis met het team orthodontisten, onze praktijkmanager, assistentes en receptionistes.

Het team

Maak kennis met het team orthodontisten, onze praktijkmanager, assistentes en receptionistes.

Onze orthodontisten

null

Geer van den Dungen

BIG 49060294302

“Het contact met de patiënt is een leuk en belangrijk onderdeel van de orthodontische behandeling. Het is ons gezamenlijke doel om een functioneel en esthetisch behandelresultaat te bereiken.”

Sinds 2015 mede-praktijkeigenaar van Orthodontie Amersfoort. In 2003 afgestudeerd als tandarts aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) en in 2008 afgestudeerd als orthodontist, ook aan ACTA.

null

Monique Henneberke

BIG 69021460602

“Na vele jaren in de tandheelkunde vind ik het nog steeds een enorme uitdaging om een patiënt naar tevredenheid een mooie lach te bezorgen. Door het werken in een goed team en met de nieuwste technieken is mijn werk nog altijd mijn grootste hobby!”

Oprichter van Orthodontie Amersfoort in 1993. Afgestudeerd als tandarts in 1982 aan de VU Amsterdam en in 1993 afgestudeerd als orthodontist aan ACTA.

null

Jorine van der Vlag

BIG 59066108202

“Het werken in een fijn team met leuke patiënten is wat het werken in Amersfoort voor mij zo leuk maakt. Samen een mooie lach creëren blijft het mooiste dat er is!”

Sinds 2019 mede praktijkeigenaar van Orthodontie Amersfoort. In 2006 afgestudeerd als tandarts aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) en in 2012 afgestudeerd als orthodontist, ook aan ACTA.

null

Team Orthodontie Amersfoort

In deze praktijk wordt gewerkt met taakdelegatie. Dat betekent dat een deel van de taken van de orthodontist worden overgenomen door de assistenten. De assistenten zijn hiervoor intern- en extern opgeleid en daarna bekwaam en bevoegd verklaard. De assistenten werken altijd in opdracht van de orthodontist, waarbij de orthodontist altijd eindverantwoordelijk blijft voor alle uitgevoerde handelingen.
null

Onze assistentes

Mariëlle
Jessica

Astrid
Ingrid

Babette

Nikki
Iris

Zoë

Claudine

Verona

 

Omloop: Corrie & Patricia

null

Onze receptionistes

Silvia

Willy

Patricia

Anita

null

Onze praktijkmanager

Anita Dijkstra